Aanmelden

Wanneer u de zorg voor uw kind moet overgeven, willen wij die graag van u overnemen. Dus, als u belangstelling heeft voor ons kinderdagverblijf, nodigen wij u uit om een afspraak te maken voor een kennismaking. U kunt dan de sfeer komen proeven in ons kinderdagverblijf. Tijdens het gesprek krijgt u informatie over onze werkwijze. U ontvangt het informatieboekje, een inschrijfformulier en ons pedagogisch beleidsplan.

Waneer u uw kind wilt plaatsen op Klavertje 4, vult u het inschrijfformulier in en stuurt u het op. U kunt het inschrijfformulier hier invullen en opsturen.

Uw kind wordt op een wachtlijst geplaatst, tenzij er direct plaats is. De aanmelding wordt definitief als u het inschrijfgeld van € 15,- heeft overgemaakt op IBAN-nummer NL70 RABO 0138 0469 64 t.n.v. KDV Klavertje 4, o.v.v. naam kind. U ontvangt van ons dan het plaatsingsbewijs.

Indien het een plaatsing van een baby betreft, die op het moment van inschrijving nog niet geboren is, ontvangen wij van u graag een geboortekaartje, zodat wij u het plaatsingscontract kunnen toesturen.